Welkom bij de Marc van Roosmalen Stichting

Apr 13, 2012

Teken de petitie!

Teken de petitie tegen de nieuwe Braziliaanse boswet!
Categorie: MvR Stichting
Ingezonden door: admin
Teken de petitie!

De Marc van Roosmalen Stichting roept iedereen op om de petitie tegen de nieuwe Braziliaanse boswet te tekenen. Met de petitie voeren wij bij President Dilma Rousseff de druk op om haar veto uit te spreken tegen de aanpassing van de Braziliaanse boswet. Deze nieuwe wet zou jarenlange natuurbescherming ongedaan maken en de aanpak van corruptie moeilijker maken.

De president kan haar veto uitspreken. Alleen dat kan de Braziliaanse bossen, bijzondere dieren zoals de jaguar en het wereldwijde klimaat beschermen.
Brazilië heeft gedurende de laatste tien jaren fantastische vooruitgang geboekt in de bescherming van het Amazonewoud. Wij begrijpen dat President Rousseff onder grote druk staat, maar we vragen haar sterk te zijn.

Teken nu om het Braziliaanse regenwoud te beschermen.

Samen geven we de aarde door. Hartelijk dank alvast!